Loodgieter | Elektricien | Van Der Heiden Installatietechniek | Over Van Der Heiden Installatietechniek
Elektricien, Loodgieter een ook voor cv-installaties, aanleggen van elektra en repareren van lekkage in Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Zeewolde e.o.
loodgieter ermelo, loodgietersbedrijf, installatiebedrijf ermelo, loodgietersbedrijf ermelo, elektricien, elektricien ermelo, cv ketel, centrale verwarming, elektra, electra, loodgieter, dakdekker, ermelo, putten, harderwijk, warmtepompen, zonne energie, zinkwerk, lekkage, regenpijpen, dakgoten
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Over Van Der Heiden Installatietechniek

Van der Heiden Installatietechniek is een kleinschalig installatiebedrijf  dat is opgericht in 2002. Sindsdien is het een begrip geworden in de regio van Ermelo, Harderwijk en Putten. Als erkend installateur zijn we gespecialiseerd in al het installatiewerk binnen en buiten uw woning of bedrijf.

Van Der Heiden ermelo

Gert van der Heiden is 40 jaar geleden zijn loopbaan begonnen bij Unica meet- en regeltechniek. Hierna is hij bij Van Panhuis Installatietechniek in Ermelo komen werken. In de 20 jaar dat hij daar werkzaam was is hij van servicemonteur verder doorgegroeid tot uitvoerder en werkvoorbereider burgerzaken. Dit heeft hij vele jaren met plezier gedaan en dit plezier heeft ertoe geleid dat hij in 2002 voor zichzelf is begonnen.

Inmiddels heeft hij ruim 30 jaar ervaring en wil hij u samen met de medewerkers graag van dienst zijn. Op het gebied van loodgieter, elektra, zink, verlichting, dakbedekking, zonne-energie, sanitair, verwarming, ventilatie, warmtepompen, domotica, advies etc. kunnen wij u van dienst zijn.

Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.

VDH-motto