Loodgieter | Elektricien | Van Der Heiden Installatietechniek | Zonne-energie
Elektricien, Loodgieter een ook voor cv-installaties, aanleggen van elektra en repareren van lekkage in Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Zeewolde e.o.
loodgieter ermelo, loodgietersbedrijf, installatiebedrijf ermelo, loodgietersbedrijf ermelo, elektricien, elektricien ermelo, cv ketel, centrale verwarming, elektra, electra, loodgieter, dakdekker, ermelo, putten, harderwijk, warmtepompen, zonne energie, zinkwerk, lekkage, regenpijpen, dakgoten
15786
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15786,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Zonne-energie

Zonnepanelen

De laatste jaren is de installatie van zonnepanelen sterk in opkomst. Niet verkeerd, want de zon is voor ons een bron van energie, in allerlei opzichten. Naast de vitamine D kan de zon ook bijdragen aan het opwekken van stroom en/of warm water. Dit gebeurt door middel van zonnepanelen op uw dak. Voor veel mensen een interessante investering. Ook in 2016 kunt u nog subsidie aanvragen voor een investering in zonnepanelen (elektriciteit) of zonthermie (warmte door panelen). Wij adviseren u graag of dit voor u rendabel en mogelijk is!
Neemt u ook eens een kijkje op RVO. Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u mogelijk een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen.

Contact
zonnepanelen
zonnepanelen1