Over ons

Over Van Der Heiden Installatietechniek
Van der Heiden Installatietechniek is een kleinschalig installatiebedrijf dat is opgericht in 2002. Sindsdien is het een begrip geworden in de regio van Ermelo, Harderwijk en Putten. Als erkend installateur zijn we gespecialiseerd in al het installatiewerk binnen en buiten uw woning of bedrijf.
 

Gert van der Heiden is 40 jaar geleden zijn loopbaan begonnen bij Unica meet- en regeltechniek. Hierna is hij bij Van Panhuis Installatietechniek in Ermelo komen werken. In de 20 jaar dat hij daar werkzaam was is hij van servicemonteur verder doorgegroeid tot uitvoerder en werkvoorbereider burgerzaken. Dit heeft hij vele jaren met plezier gedaan en dit plezier heeft ertoe geleid dat hij in 2002 voor zichzelf is begonnen.

Inmiddels heeft hij ruim 30 jaar ervaring en wil hij u samen met de medewerkers graag van dienst zijn. Op het gebied van loodgieter, elektra, zink, verlichting, dakbedekking, zonne-energie, sanitair, verwarming, ventilatie, warmtepompen, domotica, advies etc. kunnen wij u van dienst zijn.

Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.